Användarvillkor

Cookies:

  • Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner.

 Personuppgifter:

  • När du handlar hos oss på E-Handels Plattformen Equality By Stockholm accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer och delar aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättsliga grunder.
  • Equality By Stockholm ansvarar för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning, vi behandlar inte fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålen.
  • Uppgifter vi lagrar:
    För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order lagrar vi ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
  • Personuppgift:
    En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
  • Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
  • Rättslig grund:
    När ett köp sker så behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
    Marknadsföring, reklam, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke av dig.
    Betalleverantör
  • Vid bekräftat köp så delas information med vår betalleverantör Stripe/Klarna. Det som lagras är fullständigt angivet namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Betalar du med faktura sparas personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att främst kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
  • Rätt till tillgång:
    Du har alltid rätt att få utdrag av all information som vi lagrar om dig hos oss. 
  • Rätten att plockas bort i systemet som vi lagrar:
    Du har alltid rätt att be om att dina uppgifter som avser dig raderas. 
  • Dina Personuppgifter är alltid skyddade:
    Vi använder oss av standarder som TLS / SSL via Quickbutik (Vår webbhotell leverantör är Quickbutik AB) för att behandla, lagra och kommunicera med känslig information som, personuppgifter och lösenord.